سیستمهای کنترل دیجیتال هوشمند

معرفی : 

این آزمایشگاه که در سال 1395 در دانشکده مهندسی تاسیس شده و از آن سال تا کنون تقریبا  در حال حاضر در حال توسعه است مجهز به چندین مجموعه بورد آزمایشگاهی مناسب، تجهیزات نمونه سازی و طراحی مدارهای الکترونیکی و ظرفیت کار همزمان 15 دانشجو را دارد.

آز دیجیتال

در حال حاضر در زمینه سیستمهای مبتنی بر FPGA خصوصا سری SPARTAN6 و SPARTAN3 و Zynq و همچنین پردازنده های Cortex ARM، STM، LPC در کنار بوردهای توسعه ZedBoard، RaspberryPi، OrangePi و بوردهای آردوینو کارهایی مبتنی بر اینترنت اشیاء Internet of Things IoT و طراحی سیستمهای کنترل و ناوبری هوشمند، پایش تجهیزات دوار و پایش هوشمند، مهندسی قابلیت اطمینان و مشاوره طراحی سیستمهای مقاوم در برابر نقص در حال انجام است.

در زمینه کارآفرینی، از نتایج عملکرد دانشجویان در این آزمایشگاه تا کنون دو شرکت نوپا (آدان الکتریک و آریامن) و هشت محصول تولید شده -که دو عدد از آنها منجر به ثبت اختراع گردیده- و چدین طرح پژوهشی گردیده است.

 

ماموریت آزمایشگاه

این آزمایشگاه به عنوان یک آزمایشگاه آموزشی-پژوهشی در بعد آموزشی متمرکز بر آموزش سامانه های پردازشی دیجیتال و میکروکنترلر ها  و سامانه های کنترل و پایش (مانیتورینگ) و در بعد پژوهشی متمرکز بر سامانه های کنترل هوشمند، ناوبری هوشمند، پایش هوشمند، شناسایی الگو و همچنین مهندسی قابلیت اطمینان است.

 

 

نمونه ی محصولات تولید شده در آزمایشگاه

محصولات آز دیجیتال

نمونه ی طرح های پژوهشی درحال انجام یا انجام شده در آزمایشگاه

  • نظارت و مشاوره پیاده سازی سامانه های پایش از دور شبکه توزیع گاز استان بوشهر
آز دیجیتال

 

  •  امکان سنجی مانیتورینگ رشته لوله های حفاری  با فناوری RFID
امکان سنجی دیجیتال
  • پردازش گسسته در زمان سیگنال­های دریافتی از رادار CODAR
پردازش گسسته
  • طراحی و ساخت آکواریوم هوشمند جهت نگهداری مرجانها و کنترل پارامترهای مربوط به رشد و تولید مثل آنه                    
طراحی آکواریوم

 

  • سامانه ارزیابی هوشمند درجه کیفیت کاشی
ارزیابی کیفیت کاشی

 این آزمایشگاه برای توسعه عملکرد خود در جهت افق درنظر گرفته شده برای گرد هم آوری دانشگاه و صنعت،  با مجموعه های صنعتی مختلفی در حال همکاری یا داری سابقه ی همکاری است.